Internetmodule ritboeking | BS-Automatisering - BS automatisering

Internetmodule ritboeking

Klanten kunnen met deze module zelf ritten boeken en beheren. Geboekte ritten worden bevestigd per email en worden direct in de agenda geplaatst. Aan iedere relatie kan toegang verleend worden en in de praktijk wordt de boekingsmodule veel bij bedrijven en hotels ingezet. Daarnaast kan een aparte boekingsmodule worden ingezet voor WMO-/CVV vervoer waarbij de ritten volgens de spelregels van het contract zullen worden geboekt.

Om in te loggen op het boekingssyteem is alleen een webbrowser en een werkende internetverbinding vereist. Authorisaties van gebruikers worden in taxsys beheerd of verlopen automatisch voor bepaalde doelgroepen zoals zorgrelaties.

Ritten boeken / wijzigen

Er is veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijk van het boekingsformulier waardoor de gebruiker met slechts enkele handelingen een rit kan boeken. Eerder geboekte adressen worden onthouden zodat deze snel kunnen worden geselecteerd en daarnaast wordt er gewerkt met categorieën zoals luchthaven, hotels en restaurants.

Zolang een rit niet staat gepland kan deze worden geannuleerd waarbij het mogelijk is een emailbericht te versturen of een bericht in de agenda te plaatsen ter informatie van de planning.

Rithistorie opvragen

Op deze pagina kunnen verreden worden opgevraagd over een periode. Ook kan een excelbestand met de ritten worden gedownload.

WMO-/CVV boekingen

De WMO-boekingsmodule is bedoeld voor het boeken van ritten waarbij er rekening moet gehouden met de spelregels van een WMO-/CVV vervoerscontract. Klanten kunnen zelf ritten boeken waarbij rekening wordt gehouden met o.a. het budget (aantal zones /  bedrag etc.) , indicaties, puntbestemmingn, meereizende personen enz. De website kan goed worden ingeintegreerd in een (bestaande) klantenwebsite en maakt gebruik van een geavanceerd adres-opzoeksysteem dat automatisch wordt gesynchroniseerd met de gegevens uit taxsys.

De module is bij uitstek geschikt voor callcentra maar kan worden ingezet bij ieder bedrijf dat een vorm van WMO-vervoer verzorgt.

Huisstijl

De stijl van de ritboekingsapplicatie kan volledig worden aangepast aan de huisstijl of iedere andere gewenste layout. Daarnaast kan de presentatie van de applicatie zodanig worden aangepast dat deze ook in een eigen 'venster' op de eigen website kan worden weergegeven. Hierdoor wordt volledige integratie met een andere website mogelijk..

Schermvoorbeelden

HELPDESK: 06 - 45 22 44 08
B.S. Automatisering BV © 2011 ~ 2023
Website & Design Api Design