Automatische Dispatcher | BS-Automatisering - BS automatisering

Automatische Dispatcher

De Automatische Dispatcher is, voor bedrijven die meer dan 400 ritten per dag verzorgen, een uniek hulpmiddel. Deze "automaat" doet zijn werk zonder dat de centralist in zijn werk wordt gehinderd. De centrale kan - als dat nodig wordt geacht - altijd ingrijpen. Door een groot aantal parameters is er nauwkeurig aan te geven welke ritten gecombineerd mogen worden en welke voertuigen door de automaat gebruikt mogen worden voor het maken van de planning.

De Automatische Dispatcher kan voor meerdere uren vooruit de planning in de agenda laten zien. Iedere paar minuten wordt het totale vervoer door de Automatische Displatcher opnieuw berekend, rekening houdend met de nieuwe GPS posities van de voertuigen, de wijzigingen in de geboekte ritten en het dienstrooster van de chauffeurs.

De Automatische Dispatcher kan op verschillende manieren worden toegepast. De meest gebruikte manier is om te laten zien welke ritten door welke voertuigen het beste gereden kunnen worden. Dit noemen wij ook wel de gemaakte voorplanning van de automaat. De automatische rituitgifte instelling betekent dat de ritten niet worden gepland, maar dat de door de centrale voorgeplande ritten automatisch worden verstuurd naar de voertuigen.

De semi automatische rituitgifte is, bij gebruik van datacommunicatie, een standaard onderdeel van Taxsys !

(automatisch versturen van ritten naar de daarop voorgeplande voertuigen)

HELPDESK: 06 - 45 22 44 08
B.S. Automatisering BV © 2011 ~ 2023
Website & Design Api Design