Internetmodule Infomonitor | BS-Automatisering - BS automatisering

Taxsys Infomonitor

Taxsys infomonitor geeft realtime reisinformatie weer op een beeldscherm.

De monitor kan worden ingezet in wachtruimten van bv een ziekenhuis om reizigers te informeren over het tijdstip waarop de taxi arriveert, maar kan ook worden gebruikt door receptiemedewerkers op een computerscherm..

Op het scherm wordt continu de geschatte aankomsttijd (ETA) weergegeven die wordt bepaald m.b.v. de actuele GPS-positie van het voertuig en een routeplanner.  Op deze manier is er altijd duidelijkheid over het tijdstip van aankomst van de taxi en hoeft niet te worden gebeld met de taxicentrale over de status van een rit; daarnaast kan de passagier in alle rust wachten en hoeft zich geen zorgen te maken over de voortgang van de rit.

De applicatie wordt aangeboden als een webapplicatie waardoor grote investeringen in hardware niet nodig zijn; slechts een computer met een moderne webbrowser, een beeldscherm en een werkende internetverbinding zijn noodzakelijk.

De gegevens van de monitor worden centraal opgeslagen op een server van BS Automatisering en door een laagdrempelig protocol kan vanuit iedere agendapakket relatief eenvoudig een koppeling worden gerealiseerd.

 

Infomonitor
HELPDESK: 06 - 45 22 44 08
B.S. Automatisering BV © 2011 ~ 2022
Website & Design Api Design